Résztvevői nyilatkozat


A rendezvényre történő nevezés elküldésével tudomásul veszem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt. Igazolom, hogy jó fizikai állapotban vagyok, a versenyre edzésekkel készültem. Egészségi állapotomat rendszeresen ellenőriztetem, nem tudok olyan betegségről, ami részvételemet akadályozná.

Engedélyezem, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak alávessenek és elfogadom a verseny orvosainak utasításait.

Hozzájárulok, hogy a verseny rendezői adataimat a verseny hivatalos eredménylistájában közöljék.

Elfogadom, hogy a versenyről készült film és képanyagok reklámcélú felhasználásában szerepelek, és ezért semmilyen ellenszolgáltatást nem kérek.

Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny teljes távját, rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli.

Tudomásul veszem, hogy a nevezési lap hiányos, vagy pontatlan kitöltéséből adódó problémákért a szervező nem felelős.

Amennyiben SportIdent rendszerrel történik az idő mérése:

– A chip használatát megismertem.

– A jelentkezés során átvett bérelt chipet a célba érkezés után sértetlenül átadom a rendezőségnek, saját chip esetén kiolvastatom az eredmény megállapítása érdekében.

– Amennyiben a bérelt chip a versenyző hibájából működésképtelenné válik annak árát megtérítem a rendezőség felé (Si-pCard: 4500 Ft, Si-Card-9: 11000 Ft).

Ha az itt leírtakra visszavezethetően bármilyen károsodás ér, akkor a rendezők felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.
A nevezés elküldésével az itt leírtakat tudomásul veszem.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.